PENSAT SPRANCENE

Informatii suplimentare:

 

  • Evidentierea genelor si a sprancenelor prin vopsit este foarte benefica din punct de vedere estetic. Se poate astfel obtine nu numai o colorare a firului de par ci si  o accentuare a culorii irisului, ce va spori frumusetea ochilor dar si a intregului chip.
  • In cosmetica genelor si cosmetica sprancenelor respectiv in vopsitul genelor si a sprancenelor  se foloseste o vopsea profesionala special conceputa pentru aceasta zona deosebit de sensibila din jurul ochilor.
  • Va invitam la noi pentru a realiza acest procedeu corect, si pentru a aduce un plus de frumusete ochilor dumneavoastra. Forma si marimea sprancenelor influenteaza armonia intregii fete. O forma corecta a sprancenelor echilibreaza cele mai importante caracteristici ale fetei cum ar fi pozitia ochilor, fruntii, gurii si barbiei. Expresia fetei este radical influentata de forma si grosimea sprancenelor, poti sa pari mai tanara, mai vesela sau din contra, trista.
  • Un pensat si un vopsit bine executat pot  perfectiona intreg ansamblul facial. Sprancenele pot shimba complect imaginea unei femei. De aceea  trebuie sa arate impecabil in orice moment al zilei sau a serii.